Jak bardzo chcesz to mogę coś wymyślić :P Jakaś biała kropka do wymazania na kłosie. Kłos po skosie dałby bardziej dynamiczny układ a w ogóle lepiej by było aby robal szedł z dołu do góry a nie odwrotnie, GO obejmująca całego robaka by na pewno nie zaszkodziła. Ale bez tego wszystkiego zdjęcie też mi się podoba ;)
- tak, kadr zawsze można inaczej, ale ten według mnie jest OK; w takim pionie myślę, że niemal równolegle biegnące źdźbło podkreślające symetrię, wygląda pozytywnie.
- GO- moim zdaniem jest OK, taką lubię i tu niczego nie psuje. Zresztą szkłem, którym robiłam, większej nie uzyskam.
- kierunek obrany przez pluskwiaka- na to wpływu nie miałam, ale uroda jego pancerza jakby nie było zasługuje na odpowiednią ekspozycję :)
Ale ta plamka hm.. tam jest plamka cholender i będę teraz o niej myśleć; no mogłam wystemplować, ale nie zauważyłam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum