6 - wymiata (odrobinkę tylko szkoda że całe oko nie zmieściło się w GO).
Ogólnie - to myślę że przydało by Ci się lepsze doświetlenie. Zdjęcia bardzo fajne.
Pzdr.
E tam słodzić odrazu:P A jeśli z tą porą to fakt to chyba na tydzień przeniosę się we wakacje do kuzyna on mieszka koło łąki i lasu z jeziorem to będę mógł chodzić rano.
Dziękuję za komentarze. Afej, sugerujesz, że powinienem z innego konta publikować zdjęcia? Ja mam świadomość tego, że tym zdjęciom jeszcze sporo brakuję i dlatego umieszczam je tutaj. Liczę na wasze wskazówki, które będę mógł zastosować w tym sezonie :)
Mariusz, to proźba do Ciebie jak i do innych uzytkownikow forum - nie wstawiajmy zbyt wielu zdjec w jednym poscie bo wtedy trudniej kazdemu z osobna poswiecic czas i wnikliwie sie przyjrzec ;)
watpie zeby cos dalo slodzenie administratorowi malusienkiego forum xD
Przerywam długą przerwę. Zrobiłem nowy dyfuzor i będę stopniowo wchodził w temat makro :). Zdjęcie, które tutaj prezentuje nie jest najlepszej jakości i mam tego świadomość, ale bardzo chętnie wysłucham wszelkiej krytyki :).
A no i fotka robiona w domu. Model znaleziony podczas porządków :).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum