zauważyłam jeden problem;(albo to ja coś robie nie tak...)
>zaloguje się
>wybiore i wejde w konkretny temat
>zacznę pisać posta pod tematem
>podczas pisania musze czasem sięgnąć do innych stronek, pogrzebać na google, zrobić ctrl+C i ctrl+V - co czasem zabiera sporo czasu, ale
> jeżeli nie wykonuje żadnej czynności na forum przez jakieś 15-20 minut lub dłużej - mam automatycznego log outa.
Musze się ponownie zalogować, ale już po ponownym zalogowaniu okno nie wraca do zapisanej treści posta - tylko pustego okna pisania nowego posta...
Jeżeli masz Firefoxa to wciśnij 2 razy "Back Space" po ponownym zalogowaniu i wróci to, co miałaś napisane przed kliknięciem "wyślij". Przynajmniej ja tak mam.
cookisy czyszczą się automatycznie przy każdym wylogowaniu (chyba - bo tak zawsze było...) Musze z moim Kenem pogadać aby mi zerknął na to w następnym tygodniuu na tą operę, bo jak wy nie macie tego problemu to prawie na pewno wroblem jest u mnie w programie.
Też miałem taki problem na początku istnienia forum. I wtedy rzeczywiście problem stał po stronie skryptu. Ustawiłem jakieś tam konfiguracje cookiesów i jest ok :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum