W związku z tym, że zgłosiło się kilka osób chętnych do wykonania nagłówka (topu, headera) strony postanowiłem zorganizować konkurs. Udział może wziąć każdy użytkownik forum.
Specyfikacja:
- szerokość to 1000 px (taką szerokość już niedługo będzie miało forum)
- kolorystyka zielona (kolorki forum się nie zmienią)
- logiczne proporcje (żeby ten nagłówek nie miał 500 px wysokości)
Czas wykonania to dwa tygodnie. Myślę, że wystarczy. Propozycję proszę wysyłać do mnie na maila: mariusz.blaszczak@gmail.com lub na PW. Dokładnie za dwa tygodnie (17 marca) zrobię wątek z ankietą gdzie użytkownicy będą głosować za najlepszą grafikę.
Pozdrawiam i zachęcam do udziału :)
Ostatnio zmieniony przez Mariusz 2009-03-17, 23:24, w całości zmieniany 2 razy
- kolorystyka zielona (kolorki forum się nie zmienią)
mi osobiście średnio pasuje do tej strony biały do tego zieloneg :P :)
moze zamiast białego ? jasny odcień zieleni ?:)
(sorry za offtop ale nie będe nowego tematu zakładał.)
mi osobiście średnio pasuje do tej strony biały do tego zieloneg :P :)
moze zamiast białego ? jasny odcień zieleni ?:)
Odkąd wynaleziono pismo tekst był pisane czarne na białym. Po co utrudniać sobie życie i męczyć wzrok jakimś zielonym tłem dla tekstu?
Jeśli masz jakiś pomysł na styl do forum to coś zaproponuj. Wtedy będziemy mogli rozmawiać.
wolny napisał/a:
2 tygodnie? ja proponuję tydzień...
A co do tego, to sam nie wiem. Czy gdzieś się nam śpieszy?
przepraszam ze sie wtrace ale WIEEEEEM! juz wiem czego mi brakuje w wystroju forum.
miedzy poszczególnymi działasmi jakieś linie. da sie zrobić? może to ja narzekam ale mimo wszystko - na każdym forum na ktorym bylam dzialy sa oddzielone ;)
a poddziałów sie oddzielic nie da? xD
sorry za offtop, konkursujcie sie tam ładnie ;D
Oczywiście, że się da tylko czy jest sens? Jak masz duży monitor to możesz objąć całe forum bez przewijania. Jeśli masz jakąś propozycje nowych działów to zakładaj temat. Na razie jest ich tyle, że w jednej kategorii się spokojnie mieszczą wszystkie.
bakusiowa, może zaproponuj jak byś widziała te kategorie podzielone, bo nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi. Tylko załóż do tego celu nowy temat, żeby nie robić syfu tutaj.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum