Ustalone to fakt, ale nie widzę sensu zamykać. Może ktoś wpadnie na jakiś świetny pomysł co do rang i będzie się chciał nim pochwalić to co drugi temat ma zakładać?
hmm ale rangi są więc szczerze po co wymyślać nowe przecież rangi to nie najważniejsza rzecz na forum ;)
A kto powiedział, że najważniejsza? Nie zamykam dlatego, żeby ludzie nie zakładali nowych wątków o rangach jeśli wpadną na jakiś 'genialny' pomysł tylko pisali tutaj. Ty uważasz, że nie ma sensu wymyślać nowych rang, a 10 innych osób założy nowy wątek z propozycją nowego systemu.
a 10 innych osób założy nowy wątek z propozycją nowego systemu.
ban za bunt na forum xD<żart>
jak będą zróżnicowanie(takie jak ja proponowałem) na na pewno bądź nie powinien nikt nic pisać, iż ponieważ jest ich tak dużo, żeby zdobyc je wszystkie potrzeba dużej ilości czasu, a takiemu człowiekowi co zdobędzie (jeżeli wg. taki będzie i będzie to sprawne działało) nie w głowie wymyślanie nowych rang. :)
Mój pomysł mi się bardziej podoba. Jest prosty i wystarczający. Zakładając forum chciałem stworzyć miejsce gdzie fotograficy makro będą mogli wymieniać się swoim doświadczeniem. Nie potrzebujemy jakiegoś systemu klas :).
Tak, to co jest aktualnie jest w zupełności wystarczające. Ranga mistrz dla mistrzów fotografii i koniec kropka. Więcej rang za wygrywanie konkursów nie przewiduję.
Hmm a co powiecie na jakąś range związaną z znajomością owadów? Dostawałaby ją osoba udzielająca się w dziale rozpoznawanie owadów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum