Wysłany: 2010-03-26, 14:13 Sposób publikacji zdjęć na forum
Witam, ostatnio na forum toczą się dyskusje na temat złego sposobu publikacji zdjęć. Według mnie ten obecny jest bardzo dobry. Wystarczy wrzucić swoje zdjęcie na jakiś serwer i podlinkować między znacznikami [img] w nowym poście.
Jednak mogę się mylić i to nie jest wcale takie wygodne. Jak waszym zdaniem możemy ułatwić sobie życie? Myślałem o forumowym uploaderze zdjęć. Coś jak imageshack tylko taki nasz własny.
Szczerze mówiąc w pewnym sensie utrudnia to zadanie, ale przy podlinkowaniu z wewnętrznego uploadera na zewnątrz - np na stronię czy w facebooku możemy mieć problem z przekroczeniem limitu strony. Może głupio gadam ale tak się tłumaczyli ci w fotosiku i limit zwiewał z każdym otwarciem strony na której był umieszczony link do zdjęcia.
Osobiście polecam www.photobucket.com, po zarejestrowaniu miejsce jest właściwie nieograniczone i nie straszą opłatami, a i można użyć tego jako mini galerii.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum