O wszystkim napisałem w poprzednich postach. A czy chętny jest każdy, to nie bym był taki pewien. Chciałbym, żebyśmy wszyscy razem wspólnie stworzyli ten projekt.
Co do funduszy, to myślę, że jeśli zbierzemy naprawdę dobry materiał i porządnie go zaprezentujemy, to znajdzie się ktoś, kto będzie chciał nas wesprzeć :)
Napiszę do Redakcji pewnego pisma w ktorym przypadkowo udało się wygrać konkurs.Zobaczymy co napiszą.Promocja Forum.....Mariusz,zobacz ile jest linkow prowadzących "do niczego".W tej formie nie można prosić kogokolwiek o promocję,
Nie narzekam i nie jestem złośliwy,stwierdzam fakt iż to nie robi dobrego wrażenia.Jak mniemam podstawą Forum fotograficznego jest możliwość oglądania fotografii.Jaka jest pojemność serwera ?, bo ruchu dużego nie generujemy.
To ogranicz wielkość do 640x480 i osoby nie mające WŁASNEGO HOSTINGU niech ładują fotki na serwer.Przy obecnym ruchu wystarczy na długo.A gdy będzie potrzeba więcej to pomyślimy.Natomiast wyślij maile do osob ktorych fotek "nie widać" by zmieniły stan faktyczny lub trzeba to w diabły wywalić.Lecz niekoniecznie muszę mieć rację,
Możliwość uploadowania zdjęć na serwer forumowy jest możliwa od samego początku. Zresztą była chyba kiedyś na ten temat dyskusja i doszliśmy do wniosku, żeby wrzucać zdjęcia na jeden z wielu niezawodnych i darmowych serwerów:
Od dawna mimo tego, że posiadam własne serwery, korzystam z tych stron i jeszcze nigdy się nie zawiodłem :)
A wracając do tematu, to co wspólnego mają niedziałające linki z pomysłem stworzenia albumu? Proponuję zakończyć ten temat i powrócić do pierwotnego, czyli dyskusji na temat wspólnego albumu.
Nie ma nic [niby] wspolnego z albumem ale duże z promocją i rozruszaniem Forum.Ponadto jesteś ewentualnie zainteresowany w jakimś stopniu wydaniem takowego albumu.Wchodzisz zobaczyć Forum i wiekszości nie widzisz.I wowczas celu w pomocy/promocji itp. także nie widzisz.Ale to moje zdanie.
Niech no tylko pojawią się pierwsi modele, to zabieram się do pracy; a nóż widelec coś się Wam spodoba :) Uważam, że pomysł jest świetny, bo szczerze mówiąc nie spotkałam jeszcze w sklepie dobrego albumu o tematyce nie tylko entomologicznej zresztą. Ale czy nie da się ułatwić jakoś zamieszczania zdjęć bezpośrednio na tym forum? Szczerze mówiąc, to nie chciałabym korzystać z tych serwerów hostujących.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum